УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

Неділя, 24.09.2017, 20:30
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Все для ucoz » Скрипти для Ucoz » Бали користувача (та як у мене :))
Бали користувача
atilaДата: Вівторок, 17.03.2009, 19:20 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлення: 27
Ось скрипт він потрібний для підрахунку балів користувача за кількість постів!
Коротше чим більше у користувача постів тим більше у нього балів!!! (Їх наприклад можна обміняти на призи)
Ось скрипт його вставляємо в вид форум - материалов туди куди вам потрібно:)
(кількість балів і постів можна міняти)

У вас <a href="javascript:window.open(','scrollbars,resizable,width=300,height=200');void(0);"><script language="JavaScript">
zn=$POSTS$; Nm=Math.floor(zn/10);
ue='';
var n; exp='';
if(zn<4) ue='0.05'
if(zn<9) ue='0.10'
if(zn>10) ue='0.88'
if(zn>20) ue='1.03'
if(zn>30) ue='2.54'
if(zn>36) ue='3.20'
if(zn>40) ue='3.44'
if(zn>50) ue='4.24'
if(zn>60) ue='5.16'
if(zn>70) ue='6.18'
if(zn>80) ue='7.65'
if(zn>90) ue='7.99'
if(zn>100) ue='8.14'
if(zn>110) ue='9.05'
if(zn>120) ue='9.88'
if(zn>130) ue='10.23'
if(zn>140) ue='11.44'
if(zn>150) ue='12.14'
if(zn>160) ue='13.09'
if(zn>170) ue='13.89'
if(zn>180) ue='14.06'
if(zn>190) ue='15.88'
if(zn>200) ue='16.24'
if(zn>210) ue='17.43'
if(zn>220) ue='18.14'
if(zn>230) ue='19.12'
if(zn>240) ue='20.54'
if(zn>250) ue='21.05'
if(zn>260) ue='22.34'
if(zn>270) ue='23.50'
if(zn>280) ue='24.10'
if(zn>290) ue='25.30'
if(zn>300) ue='26.55'

if(ue) exp+= ue+' </a><font color="green"><font color="#ff0000">Балів</font></font>';
document.write(exp);
</script>

 
doctor_calabokДата: Середа, 18.03.2009, 22:47 | Повідомлення # 2
Початківець
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Модно. russiagudbay
 
Форум » Все для ucoz » Скрипти для Ucoz » Бали користувача (та як у мене :))
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2017