УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

П'ятниця, 19.04.2024, 11:19
Меню сайту
Головна Сторінка Інформація Про Сайт Книга Гостей Зв'язок з Адміністрацією Наш Банер FAQ (Запитання/Відповідь) Розваги Форум Журнал для хакера і нетільки
Категорії розділу
Українізатори до софту [65]
Українізатори до ігор [20]
Українізатори до мобі софту [5]
Мобі софт українською [2]
Українські патчі [6]
Ну там якісь патчі наприклад синьо-жовтий прапор у джіті і так далі.
Софт Українською [36]
Тільки на українські мові :)
Опитування
Хто ви хлопець чи дівчина
Всього відповідей: 51
Статистика

Всього на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 14 » Knoppix 5.1.1 CD UA
Knoppix 5.1.1 CD UA
[ Отримати пряме посилання на цю новину ]

Рік випуску: 2007
Мова інтерфейсу: англійська, Українська (!!!)
Розмір: 700 MB
Сайт: knoppix.net

Knoppix
- дистрибутив Linux - один з перших LiveCD дистрибутивів, що базуються на Debian. Knoppix розробляється Клаусом Кноппером і спільнотою. На компакт диску KNOPPIX зберігається більше 2 ГБ стисненого програмного забезпечення, яке розпаковує автоматично в міру необхідності. Хоча Knoppix призначений для завантаження з CD / DVD, є можливість встановити його на жорсткий диск. Є також можливість завантаження Knoppix з флеш-карти.

Knoppix - це версія операційної системи Linux, який вміє працювати прямо з компакт-диску. Інакше кажучи, для того щоб працювати з Knoppix не потрібна установка його на жорсткий диск і ви не ризикуєте втратити дані, що зберігаються на вашому комп'ютері. Крім самої операційної системи Linux, на диск з Knoppix записано понад дев'яти сотень програмних пакетів (дві тисячі програм), що включають віконні менеджери (KDE, WindowMaker, Fluxbox та ін), офісні пакети (OpenOffice, Koffice та ін), програми для роботи в Інтернет (браузери, поштові клієнти, чат-клієнти і т.п.), мультимедійні програми і, звичайно, десятки ігор. Зробити це вдалося завдяки застосуванню динамічної компресії: запускаються програми розпаковує з архівів на льоту. Все програмне забезпечення на диску Knoppix поширюється вільно під ліцензією GNU GPL.

Для того, щоб працювати з Knoppix, не потрібна установка його на жорсткий диск і ви не ризикуєте втратити дані, що зберігаються на вашому комп'ютері. При бажанні можна встановити Knoppix на жорсткий диск за допомогою зрозумілої програми установки. При цьому ви отримаєте повноцінну систему для десктопа, засновану на одному з найбільш стабільних дистрибутивів Linux. Для установки і видалення програм Knoppix використовує пакетний менеджер на основі двійкових пакетів deb, що використовуються в таких визнаних дистрибутивах, як Debian та Ubuntu.




>> [Letitbit]
>> [DepositFiles]
>> [VIP-files]
Категорія: Софт Українською | Переглядів: 2056 | Додав: Ma)(imuM | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбН
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Цитати
Архів записів
Друзі сайту
Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2024