УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

Субота, 20.04.2024, 18:31
Меню сайту
Головна Сторінка Інформація Про Сайт Книга Гостей Зв'язок з Адміністрацією Наш Банер FAQ (Запитання/Відповідь) Розваги Форум Журнал для хакера і нетільки
Категорії розділу
Українізатори до софту [65]
Українізатори до ігор [20]
Українізатори до мобі софту [5]
Мобі софт українською [2]
Українські патчі [6]
Ну там якісь патчі наприклад синьо-жовтий прапор у джіті і так далі.
Софт Українською [36]
Тільки на українські мові :)
Опитування
Чи додали ви наш сайт в закладки ?
Всього відповідей: 48
Статистика

Всього на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Лютий » 14 » Підбірка українізації для декодерів
Підбірка українізації для декодерів
[ Отримати пряме посилання на цю новину ]

Декодер Xilisoft Video Converter 5.1.18 і українізатор, тепер не вимагає реєстрації





Xilisoft Video Converter Ultimate - потужний, універсальний відео конвертер. Підтримує більшість популярних відео форматів, у тому числі DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, 3GP, h264 і т.д. Є можливість конвертування в iPod і PSP відео. Крім того, Xilisoft Video Converter дозволяє з легкістю витягувати аудіо з відео з наступним конвертуванням в MP2, MP3, AC3, RA, M4A, OGG, AAC і інші формати. Підтримка h264, PSP MPEG4 AVC, пакетний режим конвертування, попередній перегляд у вбудованому програвачі, вибір і настройка аудіо та відео кодеків, налаштування параметрів конвертування, простий і зручний інтерфейс.

rar-архів; 15,87 МБайт

Декодер ImTOO 3GP Video Converter 5.1.18 і українізатор, тепер не вимагає реєстрації





ImTOO 3GP Video Converter - могутній 3GP конвертер, який може перетворити AVI в 3GP, MPEG в 3GP. IMTOO 3GP Video Converter може також перетворити RM, MP4, MOV, WMV, MPEG, AVI в 3GP-файл або перетворити 3GP-файл відеозапису в AVI або MPEG. Ви можете використовувати програму, щоб перетворити MPEG або AVI в 3GP-файл відеозапису і запустити його в телефонах Motorola, Nokia або на іншому програмному забезпеченні з 3GP плеєром.

rar-архів; 15,42 МБайт

Утиліта Web Forum Reader Lite 2.0 і українізатор до неї





Web Forum Reader Lite - це унікальна програма, призначена для читання інтернет-форумів і конференцій. Додавання в програму форумів, які Вам цікаві, дозволить згодом легко і за декілька клацань дізнаватися про зміни на цих форумах, не відвідуючи їх в браузері. Програма може показувати тільки нові і змінені теми форуму, приховуючи вже прочитані теми, якщо вони не змінилися. Це дозволить витрачати менше часу на ознайомлення з форумами, що цікавлять Вас. При читанні форумів через програму Web Forum Reader споживатиметься менше трафіку, ніж якби Ви читали їх, використовуючи браузер. Вбудований в Web Forum Reader майстер додавання нових ресурсів допоможе додати в програму різні типи інтернет-форумів і інтернет-конференцій. Lite-версія є безкоштовною, проте значно обмежена по функціоналу.

rar-архів; 1,60 МБайт

Графічний редактор Wire Pilot 3.0.2 і українізатор, тепер не вимагає реєстрації





Wire Pilot дозволить вам вилучити з фотографій дроти, стовпи, антени і інші небажані об'єкти. За допомогою цієї програми ви зможете швидко і легко заретушувати фотографію, прибравши об'єкти, які псують пейзаж.

rar-архів; 3,48 МБайт

Графічний редактор MakeUp Guide 1.0 і українізатор, тепер не вимагає реєстрації





MakeUp Guide призначена саме для роботи з портретами. З її допомогою можна видалити прищики, веснянки, зморшки, ямки і інші небажані особливості обличчя. Програму також можна використовувати для підкреслення макіяжу і вибілювання зубів. Інструмент для видалення дефектів буде корисний і в тому випадку, якщо потрібно видалити з фотографії об'єкти, що випадково потрапили в кадр. Крім цього, за допомогою MakeUp Guide можна виконувати такі базові операції редагування зображень, як зміна яскравості і контрасту, поворот, віддзеркалення по вертикалі і горизонталі, зміна розміру зображення. MakeUp Guide працює з файлами у форматах BMP, TIFF, JPEG І PNG.

rar-архів; 3,52 МБайт

Відеовідтворювач AVS Media Player 3.1.1 і українізатор





rar-архів; 22,19 МБайт

Утиліта CCleaner 2.15 і українізатор до неї





CCleaner - безкоштовна програма для оптимізації системи, а також інструмент забезпечення приватності користувача. CCleaner видаляє невживані і тимчасові файли з Вашого комп'ютера забезпечуючи швидшу роботу Windows і звільняючи місце на жорстких дисках.

rar-архів; 3,12 МБайт

Як завжди, в архівах знаходяться оригінальні інсталятори та українізатори, всі інструкції під час встановлення.



аутор варриор
Матеріал взятий із http://www.hurtom.com.
Категорія: Українізатори до софту | Переглядів: 842 | Додав: atila | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбН
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Цитати
Архів записів
Друзі сайту
Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2024