УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

П'ятниця, 26.04.2024, 06:20
Меню сайту
Головна Сторінка Інформація Про Сайт Книга Гостей Зв'язок з Адміністрацією Наш Банер FAQ (Запитання/Відповідь) Розваги Форум Журнал для хакера і нетільки
Категорії розділу
Українізатори до софту [65]
Українізатори до ігор [20]
Українізатори до мобі софту [5]
Мобі софт українською [2]
Українські патчі [6]
Ну там якісь патчі наприклад синьо-жовтий прапор у джіті і так далі.
Софт Українською [36]
Тільки на українські мові :)
Опитування
Як ви потрапили на сайт ?
Всього відповідей: 61
Статистика

Всього на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Лютий » 14 » Підбірка українізації іще одна
Підбірка українізації іще одна
[ Отримати пряме посилання на цю новину ]

Добірка містить програми різного призначення, тож я сподіваюся, що кожний знайде собі щось, що може згодитися в господарстві. Усі вони тепер мають україномовний інтерфейс.

Утиліта UserBar Generator 2.2 і українізатор





Для створення юзербарів можна використовувати графічний редактор на зразок Photoshop, але в ньому потрібно уміти непогано працювати. Набагато простіше скористатися невеликою утилітою Userbar Generator. Програма дозволяє помістити на юзербар будь-який текст, додати підсвічення, кольорову рамку, градієнтну заливку. Також є можливість вибрати додаткове зображення, яке накладається поверх фону. Користувач може визначити положення картинки і змінити її розмір. Готове зображення може бути збережене в одному з веб-форматів. Також є можливість зберігати проекти у власному форматі програми і пізніше повертатися до їх редагування.

rar-архів; 1,23 МБайт

Редактор Scintilla Text Editor 1.76 і українізатор





SCITE (від англ. Scintilla based Text Editor) — кросплатформeнний текстовий редактор, створений Нейлом Ходжсоном з використанням розробленого ним же компоненту редагування Scintilla. Призначений, в основному, для редагування початкових текстів програм і виконує підсвічування синтаксису для багатьох мов програмування (C, C++, C#, Java, Pascal, Perl і ін.) і розмітки (HTML, XML і т. п.). SCITE характеризується як компактний текстовий редактор для програмістів зі зручно реалізованим згортанням коду, розвиненим підсвічуванням синтаксису і іншими корисними функціями. По суті, на цій технології створений Notepad++.

rar-архів; 1,25 МБайт

Графічний редактор MakeUp Pilot 3.2.3 і українізатор, тепер не вимагає реєстрації





MakeUp Pilot призначена саме для роботи з портретами. З її допомогою можна видалити прищики, веснянки, зморшки, ямки і інші небажані особливості обличчя. Програму також можна використовувати для підкреслення макіяжу і вибілювання зубів. Інструмент для видалення дефектів буде корисний і в тому випадку, якщо потрібно видалити з фотографії об'єкти, що випадково потрапили в кадр. Крім цього за допомогою MakeUp Pilot можна виконувати такі базові операції редагування зображень, як зміна яскравості і контрасту, поворот, віддзеркалення по вертикалі і горизонталі, зміна розміру зображення. MakeUp Pilot працює з файлами у форматах BMP, TIFF, JPEG І PNG.
В українізаторі виправлені помилки, які спричиняли некоректну роботу програми після встановлення повної версії українізації.

rar-архів; 3,39 МБайт

Обмінник файлами Azureus Vuze 3.0.5.2 і українізатор





Vuze (Azereus) - це мультимедійна станція для вашого комп’ютера з цифровим наповненням: відео, музика та ігри, все для вас та все безкоштовно та легально. Написана вона на Java та використовує p2p технологію. Мережа об’єднює 18 мільйонів клієнтів по всьому світі. На ній ви можете не тільки завантажувати ваші .torrent файли, але для вас буде доступний портал на якому ви знайдете багато наповнення розважального типу.

rar-архів; 7,45 МБайт

Утиліта Web Forum Reader 11.1 і українізатор, тепер не вимагає реєстрації
Утиліта Web Forum Reader Lite 11.1 і українізатор





Web Forum Reader Lite - це унікальна програма, призначена для читання інтернет-форумів і конференцій. Додавання в програму форумів, які Вам цікаві, дозволить згодом легко і за декілька клацань дізнаватися про зміни на цих форумах, не відвідуючи їх в браузері. Програма може показувати тільки нові і змінені теми форуму, приховуючи вже прочитані теми, якщо вони не змінилися. Це дозволить витрачати менше часу на ознайомлення з форумами, що цікавлять Вас. При читанні форумів через програму Web Forum Reader споживатиметься менше трафіку, ніж якби Ви читали їх, використовуючи браузер. Вбудований в Web Forum Reader майстер додавання нових ресурсів допоможе додати в програму різні типи інтернет-форумів і інтернет-конференцій. Lite-версія є безкоштовною, проте значно обмежена по функціоналу.

rar-архів; 4,82 МБайт
rar-архів; 1,45 МБайт

Декодер Magicbit 3GP Video Converter і українізатор, тепер не вимагає реєстрації





Magicbit 3GP Video Converter - могутня програма для конвертації відеофайлів форматів MPEG в 3GP, AVI в 3GP, WMV в 3GP, і добування з них аудіотреків. Magicbit 3GP Video Converter підтримує Nokia, Motorola 3GP/MP4 відео, і може конвертувати файли форматів MPEG, AVI, WMV, MP4, VOB, DV, MOV, анімовані GIF, SWF, MPEG4 і т.д. у формат 3GP. А також ви можете проводити зворотну конвертацію у відеоформати MPEG, MPEG4/AVC/H.264, WMV, MOV, MP4, AVI, DIVX і аудіоформати ASF, WAV, WMA, MP3, m4a, MP2, OGG, і т.д. з ваших відеофайлів у форматі 3GP. Програма схвалена виробниками телефонів Nokia, Motorola, Samsung і Sony Ericsson.

zip-архів; 13,86 МБайт

Як завжди, в архівах знаходяться оригінальні інсталятори та українізатори, всі інструкції під час встановлення.

Перший набір програм, 15.12.07.
Другий набір програм, 28.04.08.
Категорія: Українізатори до софту | Переглядів: 1036 | Додав: atila | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбН
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Цитати
Архів записів
Друзі сайту
Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2024