УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

Вівторок, 19.03.2024, 05:50
Меню сайту
Головна Сторінка Інформація Про Сайт Книга Гостей Зв'язок з Адміністрацією Наш Банер FAQ (Запитання/Відповідь) Розваги Форум Журнал для хакера і нетільки
Категорії розділу
Українізатори до софту [65]
Українізатори до ігор [20]
Українізатори до мобі софту [5]
Мобі софт українською [2]
Українські патчі [6]
Ну там якісь патчі наприклад синьо-жовтий прапор у джіті і так далі.
Софт Українською [36]
Тільки на українські мові :)
Опитування
Хто ви хлопець чи дівчина
Всього відповідей: 51
Статистика

Всього на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 26 » Thunderbird 2.0.0.21 (багатомовний інтерфейс зокрема є і український)
Thunderbird 2.0.0.21 (багатомовний інтерфейс зокрема є і український)
[ Отримати пряме посилання на цю новину ]

Зміни в останній версії

Виправлення і удосконалення пов'язані з посиленням безпеки.

Опис програми

Thunderbird - ідеальний компаньйон браузера Firefox. Він легко імпортує облікові записи електронної пошти, що існують у вас, зі всіма повідомленнями, швидко знаходить будь-які повідомлення за допомогою пошукових інструментів і фільтрів, блокує спам до того, як він опиниться в теці "Вхідні".

Повноцінний поштовий клієнт. Простій у використанні, потужний, прекрасно налаштовується. Thunderbird є повноцінним поштовим клієнтом з широким діапазоном можливостей. Thunderbird підтримує поштові протоколи IMAP і POP, а також створення і читання листів у форматі HTML. Вбудована підтримка RSS, потужний і швидкий пошук, просунуте фільтрування вхідних повідомлень довершують набір можливостей поштовий клієнта.

Кожен одержуваний вами лист проходить через передову систему анти-спам фільтрів Thunderbird. Кожного разу, коли ви позначаєте повідомлення як спам, Thunderbird удосконалює свої фільтри, так що надалі, відточивши ваші анти-спам фільтри, ви можете більше часу приділити читанню пошти, а не боротьбі із спамом. Thunderbird також використовуватиме анти-спам фільтри, що надаються провайдером вашої поштової скриньки, щоб утримати потік спаму подалі від вашої теки "Вхідні".

Thunderbird захищає вас від явища, що набирає оберти, пов'язаного з розсилкою шахрайських листів, також відомого як 'фішинг'. За допомогою шахрайських листів зловмисники намагаються обдурити вас і виманити у вас ваші паролі і іншу особисту інформацію. Якщо Thunderbird вважає, що повідомлення є шахрайським, він неодмінно повідомить вас про це і допоможе в автоматичній фільтрації цих листів.

Thunderbird захищає вашу поштову скриньку, застосовуючи покращені заходи безпеки, зокрема використання цифрових сертифікатів і шифрування повідомлень. Вкладення ніколи не будуть запущені без даного вами дозволу, захищаючи вас від появи черв'яків і вірусів на вашому комп'ютері.

Нова система автоматичних оновлень спрощує отримання останніх оновлень Thunderbird, що підвищують безпеку і що розширюють функціональні можливості. Thunderbird автоматично завантажує невеликі за розміром файли оновлень у фоновому режимі і запропонує вам встановити їх, коли все буде готове до оновлення.

Thunderbird дозволяє витягнути на панель інструментів нові кнопки для швидкого доступу до необхідних функцій, встановлювати розширення, змінювати зовнішній вигляд вашого поштового клієнта за допомогою тем оформлення.

Мова

З поміж інших присутня і українська локалізація.

Посилання 

Завантажити україномовну версію програми (6,4 Мб) можна тут.

Офіційний сайт розробника: http://www.mozilla.com/thunderbird/

Категорія: Софт Українською | Переглядів: 985 | Додав: atila | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбН
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Цитати
Архів записів
Друзі сайту
Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2024