УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

П'ятниця, 26.04.2024, 07:40
Меню сайту
Головна Сторінка Інформація Про Сайт Книга Гостей Зв'язок з Адміністрацією Наш Банер FAQ (Запитання/Відповідь) Розваги Форум Журнал для хакера і нетільки
Категорії розділу
Українізатори до софту [65]
Українізатори до ігор [20]
Українізатори до мобі софту [5]
Мобі софт українською [2]
Українські патчі [6]
Ну там якісь патчі наприклад синьо-жовтий прапор у джіті і так далі.
Софт Українською [36]
Тільки на українські мові :)
Опитування
Чи додали ви наш сайт в закладки ?
Всього відповідей: 48
Статистика

Всього на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 29 » Opera 9.64
Opera 9.64
[ Отримати пряме посилання на цю новину ]

Новації останньої версії

Усуненно ряд вразливостей. Рекомендується до негайного оновлення. 

Огляд браузера Opera

Ви напевне вже наслухались про те, що Opera й надалі зостається найшвидшим браузером серед інших. Це підтверджено різними офіційними і неофіційними тестуваннями.

А ще Opera почала виглядати краще. Її технологія керування доступом до сайтів захоплює численних користувачів. Задані по замовчуванню налаштування з меню Вид (View) сприяють реалістичному сприйняттю веб-сторінок через те, що частина панелей інструментів відімкнені.

Використання закладок і численні сеанси перегляду сторінок — функції, над розробкою яких конкурентам довелось довго працювати, і в ряді аналогічних додатків вони досі відсутні. Можливості переносу налаштувань розширені до імпорту папки Обране з IE, Konqueror і Netscape/Firefox.

Завдяки можливості комбінування читання RSS-потоків з віджетами і поштовими клієнтами, Opera стала універсальним інструментом для зв’язку зі світом за межами локальної мережі користувача.

Найбільш вражаючим нововведенням є панель Швидкого набору (Speed Dial). Вона не представляет собою щось надскладне чи екстраординарне. Весь смак в тому, що ніхто навіть і не думав про користь такої опції і про те, наскільки простіше за її допомогою можна працювати. Принцип тут такий самий як і в телефонах: при натисканні клавіші виконується виклик адреси з відповідної комірки. В опері список швидкого набору з’являється разом з відкриттям нової закладки.

Замість пустої сторінки відкривається панель, яка складається з 9-ти одинакових за розміром квадратів. Якщо натиснути на один з них, випливе невелике діалогове вікно для збереження адреси веб-сторінки в пам’яті браузера. Щоб полегшити користувачу завдання, в діалоговому вікні представлені адреси найбільш часто відвідуваних ним сторінок. Додане посилання буде прив’язане до даного квадрату до тих пір, поки користувач не вирішить очистити комірку.

Мова

Починаючи з Opera 9,6, українська мова включена безпосередньо в пакет International Setup. До того існував офіційний мовний додаток до Opera.

Посилання

Завантажити програму англійською (5,4 Мб) можна тут,  International Setup (де є і українська мова) - тут.

Офіційний сайт розробника: http://www.opera.com/

Категорія: Софт Українською | Переглядів: 1092 | Додав: atila | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбН
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Цитати
Архів записів
Друзі сайту
Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2024