УКРАЇНІЗАТОРИ - до софту, ігор, мобі софту !

П'ятниця, 26.04.2024, 04:12
Меню сайту
Головна Сторінка Інформація Про Сайт Книга Гостей Зв'язок з Адміністрацією Наш Банер FAQ (Запитання/Відповідь) Розваги Форум Журнал для хакера і нетільки
Категорії розділу
Українізатори до софту [65]
Українізатори до ігор [20]
Українізатори до мобі софту [5]
Мобі софт українською [2]
Українські патчі [6]
Ну там якісь патчі наприклад синьо-жовтий прапор у джіті і так далі.
Софт Українською [36]
Тільки на українські мові :)
Опитування
Як часто ви буваєте на сайті?
Всього відповідей: 40
Статистика

Всього на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Лютий » 14 » Ще одна підбірка українізацій
Ще одна підбірка українізацій
[ Отримати пряме посилання на цю новину ]


Архіватор TUGZip 3.5 і українізатор

Коли автор повідомляє про завершення подальших покращення і підтримки програми, найчастіше є дві причини – або він зневірився в ідеї, зрозумівши, що в десятках тисячах рядків надто важко виловити баги, або ж ідеалу досягнуто, покращувати програму далі нікуди. Коли 5 місяців тому Крістіан Кіндаль оголосив про припинення розвитку TUGZip після 6-річної розробки, більшість людей, знайомих з продуктом, благали автора не кидати це святе діло. Мабуть, відсотків 90 користувачів Вікон, які використовують безкоштовні архіватори, користуються 7-Zip. На сьогоднішній день конкурувати з цією програмою майже безглуздо, проте у нього є кілька є слабких сторін. Наприклад, аскетичний інтерфейс та невелика кількість функцій. Ті, кого ці недоліки змушують вибирати інший архіватор, використовують WinRAR. Ще б пак, видалив Ресторатором один зайвий ресурс – і архіватор не видаєте ніяких повідомлень про покупку. Проте, у WinRAR є безкоштовний наслідувач – TUGZip, який містить набір всіх функцій «дорогого» брата і кілька своїх. В останній версії розробник виправив всі відомі баги і пішов займатися Infra Recorder – там, очевидно, не така монополія і якусь конкуренцію надати можна.





TUGZip - повністю безкоштовний, але досить наворочений і простий у використанні архіватор, здатний створювати архіви у форматі 7-zip, Bz2, CAB, LHA (LZH), SQX, TAR, TGZ, Yz1, ZIP і що уміє читати файли ZIP, 7-zip, A, ACE, ARJ, Bz2, CAB, CPIO, DEB, GCA, GZ, IMP, LHA (LZH), LIB, RAR, RPM, SQX, TAR, TGZ, TBZ, TAZ, Yz1 і так далі. Підтримується новий алгоритм Zip64, що дозволяє створювати файли розміром до 4 Гб, уміє створювати архіви, які самодобуваються, є можливість зашифрувати файли, розпакувати декілька файлів як один, відновити архів, використати сценарії, що дозволяє автоматизувати процес і так далі.

rar-архів; 4,04 МБайт


Графічний редактор Paint.NET 3.36 і українізатор

Безкоштовний Photoshop існує! Якщо мене запитати, якій саме з великої кількості подібних програм я б дав це звання, звичайно, це був би Paint.NET – дипломна робота двох американських студентів, яких відразу забрала під своє крильце Microsoft, побачивши перспективність проекту. Займаючи півтора метри, ця програма може похвалитися підтримкою шарів, повноспектровою палітрою, історією, з допомогою якої ми можемо мандрувати по Undo/Redo. Рік Брюстер обіцяє переворот в наших уявленнях про безкоштовні графічні редактори, обіцяючи запустити на початку наступного року 4 покоління Paint.NET. А поки маємо 3 версію, в якій більшість дій виконати можна простіше і швидше, ніж в Photoshop. А для того, хто працює з DDS-форматом, це незамінна програма. Спробуйте намалювати щось в ній, в інших редакторах, там, PhotoPhiltre, Artweaver і зрозумієте її потенціал.





Paint.NET – безкоштовна програма для редагування зображень та фотографій розроблена для комп'ютерів, що працюють під операційною системою Windows 2000, XP, Vista, або Server 2003. Серед багатьох потужних і корисних характеристик слід зазначити можливість работи з шарами (зокрема з прозорими), роботу з сканером і камерою, масштабування, видалення ефекту червоних очей, повна історія змін, і багато іншого. Особливий наголос зроблений на функції для фотографів і просто на роботу з фотографіями. Підтримувані формати: BMP, IPEG, PNG, TIF, GIF та власний формат PDN.

rar-архів; 1,71 МБайт


Декодер Free Video Converter 1.3 і українізатор

Про конвертери відео всі ми знаємо чудово – є безліч програм для перетворення відео з одного формату в інший. Більшість використовує попсовы продукти ImToo або Magicbit. А, між іншим, існують і безкоштовні конвертери – наприклад , Free Video Converter від KoyoteSoft. Так, кількістю налаштувань, як в платних аналогів він похвалитися не може, проте, порівнянно з ними, він працює швидше, менше завантажуючи процесор. А це і є ж основна вимога до будь-якої програми. І серед можливих профілів тут попадаються справжні ексклюзиви, наприклад відео для третьої Плейстейшн чи Iphone.



Free Video Converter уміє перетворювати відео, і націлена перш за все на підготовку до перегляду на мобільних пристроях. Програма підтримує конвертацію з/в AVI, MP4, iPod, PSP, 3GP, Zune, iPhone, FLV, MKV, WMV, ASF, MOV, QuickTime, MPEG, RM, VCD, VOB. Для кожного вибраного файлу налаштовуються індивідуальні параметри. Всі файли заносяться в список, цей список виконується потім цілком. Можна просто вибрати кінцевий формат, і програма сама встановить оптимальні параметри, а можна і попорпатися в налаштуваннях. Перетворювач уміє витягувати звукові доріжки з відео, і зберігати їх в MP3, WMA, MP2, ААС. Інтерфейс простенький і зрозумілий: список файлів для конвертації, індивідуальні налаштування для кожного файлу, попередній перегляд – нічого зайвого. Програма розповсюджується безкоштовно, працює в Windows 2000/XP/Vista, розмір – менше 4 мегабайт. Перетворювач володіє дуже високою швидкістю роботи.

rar-архів; 3,47 МБайт


Утиліта CCleaner 2.11 і українізатор

Про CСleaner не знаю, чи взагалі варто щось казати. Всі і так його знають, і замість функцій очистки комбайнів типу TuneUp або Norton Utilites використовують цю зручну і ефективну утиліту. Щомісяця розробники випускають нову, покращену версію, додаючи в неї нові можливості. Щоправда, вже який рік вперто не хочуть додавати українську мову або хоча б її підтримку. От і доводиться використовувати ідентифікатори польської мови, щоб програма бачила мовні файли. Хоча я дуже поважаю Piriform саме за те, що вони випускають безкоштовний софт, можете спробувати Recuva чи Defragger, якщо Вам необхідно відновити втрачену інформацію чи дефрагментувати диск.





CCleaner - безкоштовна програма для оптимізації системи, а також інструмент забезпечення приватності користувача. CCleaner видаляє невживані і тимчасові файли з Вашого комп'ютера забезпечуючи швидшу роботу Windows і звільняючи місце на жорстких дисках.

rar-архів; 2,89 МБайт


RSS-агрегатор Snarfer 1.0.2 і українізатор

Snarfer. Це RSS-рідер, потенціал якого значно розширюється за рахунок під'єднання доповнень. Так, RSS-рідери переважно безкоштовні, конкурувати з FeedDemon, який тепер став безкоштовним, стає все важче і важче. Це змушує розробників придумувати все нові і нові функції для програм такого типу і прогрес не стоїть на місці. На російськомовному сайті «Бесплатные альтернативы» відзначили програму як кращий RSS-рідер. І це, незважаючи на те, що програма ще зовсім юна.





Snarfer - програма для читання стрічок новин. Snarfer має простий інтерфейс, не переобтяжений зайвими функціями і при цьому володіє всіма необхідними можливостями для комфортної роботи зі стрічками новин. Тут присутньо декілька режимів перегляду отриманих розсилок, підтримку каналів формату ATOM і RSS, багатофункціональний пошук, що дозволяє шукати інформацію в отриманих новинах, проводити пошук нових розсилок в Інтернеті і встановлювати фільтр для сортування вхідних повідомлень. Програма може синхронізувати отримані повідомлення з базою даних веб-сервісу Bloglines, що дає можливість читання каналів новин на будь-якому комп'ютері, що має доступ в Інтернет. Програма є безкоштовною.

rar-архів; 0,53 МБайт

Як завжди, в архівах знаходяться оригінальні інсталятори та українізатори, всі інструкції під час встановлення.


Перший набір програм, 15.12.07.
Другий набір програм, 28.04.08.
Третій набір програм, 09.06.08.
Категорія: Українізатори до софту | Переглядів: 1220 | Додав: atila | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
24.04.2009
1. Патріот України (ПатріотУкраїни) [Матеріал]
russiagudbay russiagudbay minipraporupa minipraporua kozachok PRAPORBIG PRAPORUPA

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбН
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Цитати
Архів записів
Друзі сайту
Copyright SamSklepavStudio (Ma)(imuM & atila) © 2024